Hög tid att kasta bort block och penna

Ungefär 60 år mellan bilderna, ganska fantastiskt. Vår egen historia inom affärssystem går tillbaka till mitten på 80-talet och DOS-baserade system. ABC 80 är ett exempel.
Vår erfarenhet innefattar ganska många system, inte bara affärssystem. Vi har varit med hela vägen sedan PC'n blev varje företags egendom och egentligen det första som köps.

Vi är specialister på affärssystem med en stor bredd och kunskap. Vi kan det mesta om de flesta. det kan handla om lönesystem, affärssystem, servicetekniker-system men mera.
Tidigare erfarenhet av Mamut, Visma administration, Crona lön, Specter, BL-Info (Björn Lundén Information), Movex, Visma lön mfl.

Vi har alternativ till jättarna inom affärssystem som ger de flesta en match med fler smarta funktioner, mångsidighet inom logistik och speciellt inom handel i butik eller lager. Kassafunktionen är alltså integrerad från början.

Att prislappen sedan ligger lägre än motsvarande system gör inte saken sämre. Kompletta system från början är det inte många leverantörer som kan skryta med. Behövs det sedan en kraftfull webbhandelsplattform också så finns det färdiga kopplingar mot en av de största, eller en enklare mot tex. wordpress.

För lönesidan är vi återförsäljare för Datavara, företaget som byggt upp flertalet lönesystem som har använts eller används idag, fristående eller integrerat i kända system.

Vår fjärrdrift av servermiljön med de system som kräver fysisk installation ger ett totalt eget oberoende av hårdvara och kylning i dedikerade serverhallar och kraftfulla internetförbindelser. Våra kunder i de nordiska länderna använder den här flexibiliteten och skalbarheten för att kunna växa med maximal hastighet utan hinder.

Kombinera sedan med centralt hanterad backup av servrar och arbetsstationer, övervakning, kontroll av uppdateringar, viruskontroll och  koll på företagets mobiltelefoner med spårning. Perfekt för företag som till exempel behöver veta var deras närmaste servicebil finns. Vi har massor med smarta lösningar att berätta om, det enda som behövs är ett samtal till oss!