Fjärrsupport

Förutom vår serviceverkstad i Vellinge och service på plats har vi såklart fjärrsupport.

Vår fjärrsupport är tillgänglig på vardagar. Ring 040-420560 eller klicka på kontaktknappen till höger på sidan för bokning eller för att bara fråga oss om tjänsten.
Pris från 200kr per tillfälle (ännu bättre deal, se nedan om fjärrsupportavtal), ett klick och vi kan hjälpa er med att försöka lösa problemet på PC datorn. För MAC hänvisar vi till andra företag som arbetar med deras produkter.

Vem får jag i luren då? Vem går in på min dator?

Vi har alltid haft en väldigt hög integritet och sekretess sedan vi startade 1992. Allt från verkstadsarbetare, advokater, vårdbitråden, butiksanställda, finans'hajar' mm mm till multinationella företag, kommuner, vårdinrättningar, industrier, privata företag och nästan samtliga inriktningar av verksamheter och över 3000 kunder har varit hos oss med sina problem eller så har vi varit och hjälpt till hos dem. Vi har behandlat eller dataräddat alla möjliga sorters sekretessbelagda dokument, avtal, känsliga personliga dokument mm. En sådan verksamhet skulle inte vara möjlig om vi inte hade haft ett högt förtroende från våra kunder och ett bra rykte.

Det är ingen skillnad med fjärrsupport, det är fortfarande vi på Datasmeden som besöker dej privat eller ert företag med den enda skillnaden att besöket är virtuellt, vi träffas inte fysiskt. Men vår servicegrad, vår integritet och vår sekretess är exakt densamma. Vi hyr inte in denna tjänsten heller, precis som med allt annat gör vi allting själva med egen hög kompetens.

Teknikern är ingen nybörjare, vi har alla mer än 25 års erfarenhet av datorer med windows från version 3.0, IT-system, datorer, servrar, nätverk mm.

Fjärrsupportavtal

För 20kr/mån får du en IT-tekniker redo att försöka lösa eventuella problem på din privata PC dator. Kan det bli bättre? Allt går inte att lösa fjärrledes men många småproblem som till exempel att man inte når eposten, något litet fix i officeprogrammet, ikoner som inte vill eller som har ändrat sig, något som går fel när man klickar med mera, med andra ord allt det där småa pilleriet som är så irriterande. För MAC hänvisar vi istället till andra företag som arbetar med deras produkter.

 

Redo att beställa? Ring oss 040-420560 eller klicka på kontaktknappen till höger på sidan så är din egen personliga tekniker redo att hjälpa dej redan idag.